×

خبر فوری

ارائه بیش از 1.6 میلیون خدمات رایگان بهبود تغذیه در سال گذشته

عاطفه کمالی روستا | به گزارش پایگاه تحلیلی خبری نشر فردا 

به مناسبت 24 مهر ، روز جهانی غذا، دکتر شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز بر اهمیت آگاهی‌بخشی عمومی و اصلاح الگوی تغذیه در جامعه تأکید کرد.


وی با اشاره به شعار  جهانی امسال  "دست در دست هم برای غذایی سالم و آینده‌ای بهتر" گفت: روز جهانی غذا یادآور ضرورت هم‌افزایی میان همه نهادهای اجتماعی، اقتصادی و علمی برای ساختن آینده‌ای سالم‌تر و پایدارتر است. سلامت تغذیه‌ای مردم یکی از ارکان اساسی سلامت عمومی و توسعه پایدار محسوب می‌شود.


دکتر صیادی افزود: الگوی غذایی باید تغییر پیدا کند ، گرایش به مصرف فست‌فودها، افزایش نمک، شکر و چربی در رژیم غذایی و کاهش مصرف میوه و سبزی از چالش‌های مهم تغذیه‌ای به شمار می‌رود.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز همچنین از فعالیت کارشناسان تغذیه در مراکز بهداشتی استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۵۳ کارشناس تغذیه در مراکز و پایگاه‌های بهداشتی استان البرز به‌صورت رایگان خدمات مشاوره تغذیه‌ای به مردم ارائه می‌دهند.  این خدمات شامل ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای، تنظیم رژیم غذایی مناسب برای گروه‌های سنی مختلف، پیشگیری از چاقی و سوءتغذیه و راهنمایی در زمینه تغذیه سالم است.


دکتر صیادی افزود: در یک سال گذشته به بیش از 1 میلیون و 635 هزار نفر خدمات بهبود تغذیه در استان ارائه شده است


وی تصریح کرد: کارشناسان تغذیه نقش مهمی در پایش وضعیت تغذیه‌ای جامعه، اجرای برنامه‌های ملی تغذیه، آموزش تغذیه سالم، ترویج شیردهی و تغذیه کودکان، پیشگیری از کم‌خونی و کمبود ریزمغذی‌ها و ترویج الگوی صحیح مصرف مواد غذایی دارند و با اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در سطح جامعه، به ارتقای سلامت مردم استان کمک می‌کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.